ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φόβοι για χερσαίο πόλεμο: Η απεγνωσμένη εκστρατεία του Ιράν για τη στρατολόγηση πολιτών
Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: "Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus" - The former PM...
Τεχεράνη: 100.000 στρατιώτες κατέκλυσαν την πρωτεύουσα του Ιράν για την αποτροπή πραξικοπήματος
Νετανιάχου: «Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση για την κρίση στο Ορμούζ είναι η αναδρομολόγηση των αγωγών προς τη Μεσόγειο» - Δεν
Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρωτοφανές! Η Τουρκία, που σκοτώνει διαδηλωτές και βομβαρδίζει πόλεις στην επικράτειά της, προειδοποίησε τη γαλλική κυβέρνηση και τους διαδηλωτές να επιδείξουν «ψυχραιμία» στην παρούσα κατάσταση των απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ταντζου Μπιλγιτς ζήτησε από τους Γάλλους αρμοδίους να μην χρησιμοποιήσουν δυσανάλογη δύναμη κατά των διαδηλωτών.
Ο Μπιλγιτς αφού επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι, κάθε παρερχόμενη μέρα τα επεισόδια μετατρέπονται σε μεγαλύτερη βίαια μορφή, είπε.
«Πιστεύομε στην αναγκαιότητα του διαλόγου στις δημοκρατίες και καλούμε όλους που παίρνουν μέρος στις διαδηλώσεις αλλά και στις γαλλικές Αρχές να επιδείξουν ψυχραιμία για την καταστολή τάχιστα των επεισοδίων».
Ο Μπιλγιτς αναφερόμενος και στους ενδοιασμούς που αισθάνονται λόγω της αυξημένης σκληρής παρέμβασης των γαλλικών αστυνομικών οργάνων κατά των διαδηλωτών κάλεσε τους Γάλλους αξιωματούχους “να αποφύγουν την χρήση της δυσανάλογης δύναμης κατά των διαδηλωτών», όπως μεταδίδει η ελληνόφωνη υπηρεσία της κρατικής τουρκικής τηλεόρασης TRT.
Είδατε τους νεο-οθωμανούς; Κάνουν και υποδείξεις δημοκρατίας στην Ευρώπη και, το εξωφρενικότερο, και εμπλέκονται με απαράδεκτο τρόπο στα εσωτερικά ξένου κράτους και όχι κάποιου τριτοκοσμικού αλλά της Γαλλίας!























































