ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκοι εθνικιστές απειλούν βουλευτές μετά την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων

Τούρκοι εθνικιστές απειλούν βουλευτές  μετά την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απειλές για τη ζωή τους δέχονται Γερμανοί βουλευτές τουρκικής καταγωγής που στήριξαν με την ψήφο της την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων την περασμένη εβδομάδα.

Μετά το σάλο που ξέσπασε για το «ναι» στο ψήφισμα σχετικά με τη σφαγή Αρμενίων από τις οθωμανικές δυνάμεις το 1915 και τη συνυπευθυνότητα της Γερμανίας ως συμμάχου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι έντεκα Γερμανοί βουλευτές με τουρκική καταγωγή φοβούνται για τη ζωή τους.

Όπως αναφέρει το Russia Today, ο Οζτζάν Μουτλού του κόμματος των Πρασίνων λαμβάνει καθημερινά υβριστικά σχόλια και απειλές από Τούρκους εθνικιστές, με αποτέλεσμα να του διασφαλιστεί η αστυνομική προστασία.

«Ανησυχώ σοβαρά. Δεν είχα βιώσει ποτέ τόση εξύβριση. Κάποιοι μανιακοί, τρελοί μπορεί να ακούσουν αυτό και να νομίζουν ότι ο ηγέτης έδωσε τις εντολές του», δήλωσε στο κρατικό δίκτυο ARD.

Ο Μουτλού που έχει ασκήσει σφοδρή κριτική στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και έχει πρωτοστατήσει σε καμπάνιες για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, έχει χαρακτηριστεί από Τούρκους πολίτες «Γερμανός ηλίθιος», «προδότης» και «λεγόμενος Τούρκος».

Όλα αυτά, ενώ ο Ερντογάν καλεί τη Γερμανία να λογοδοτήσει για την αναγνώριση και κάνει λόγο για «ακάθαρτο» αίμα των Γερμανών βουλευτών με τουρκική καταγωγή.

Μιλώντας στο πανεπιστήμιο Σαμπαχατίν Ζαίμ της Κωνσταντινούπολης, ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε: «Τούρκοι; Το αίμα τους πρέπει να σταλεί στο εργαστήριο για εξετάσεις. Το αίμα τους είναι ακάθαρτο και ξέρουμε ποιων εκπρόσωποι είναι. Είναι το μακρύ χέρι των αποσχιστών τρομοκρατών που βρίσκονται στη Γερμανία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Ο Οικ. Πατριάρχης δέχθηκε τους ηγέτες των Ελλήνων δημοσιογράφων – Τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr