ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ντμίτρι Πεσκόφ, Ρωσία,


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία θα μπορούσε να νικήσει τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ και να καταλάβει τις χώρες της Βαλτικής σε μόλις 60 ώρες σημειώνουν Αμερικανοί αξιωματούχοι, σοκάροντας τις χώρες μέλη της συμμαχίας.
Αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν δώσει το σύνθημα, τα ρωσικά στρατεύματα θα χρειαστούν περίπου 60 ώρες για να κάμψουν την αντίσταση του ΝΑΤΟ, να καταλάβουν Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και να αναπτυχθούν σε όλη την Ανατολή Ευρώπη, σημειώνουν οι Αμερικανοί.
Η αμερικανική έκθεση βγήκε στην δημοσιότητα τον Φεβρουάριο ενώ σε αυτήν αναφέρεται πως είναι αδύνατο στο ΝΑΤΟ να προστατέψει τα εκτεθειμένα μέλη του στα σύνορα με την Ρωσία, όπως είναι οι Βαλτικές Δημοκρατίες.
Σε περίπτωση επίθεσης της Ρωσίας σε μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ πρέπει τα υπόλοιπα μέλη να την προστατέψουν. Οι βαλτικές χώρες έγιναν μέλη του ΝΑΤΟ το 2004.
Οι ΗΠΑ δημοσιοποίησαν φωτογραφίες από αμερικανικό B-52 τα οποία έλαβαν μέρος σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στην περιοχή.
Μιλώντας για τους στρατιωτικούς ελιγμούς του ΝΑΤΟ στην Πολωνία, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι «αυτό δεν συμβάλλει στην ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης και ασφάλειας στην ήπειρο».























































