ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε η υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Χίλαρι Κλίντον, χαρακτηρίζοντας τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της σεξιστή και εχθρό των δικαιωμάτων των γυναικών.
«Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι θέλει να ξαναδώσει στην Αμερική το μεγαλείο της, μιλάει με έναν κώδικα που υπονοεί: ας πάμε ξανά την Αμερική προς τα πίσω στην εποχή που η άμβλωση ήταν παράνομη», είπε η Κλίντον σε ομιλία της από το βήμα του πολιτικού βραχίονα της αμερικανικής οργάνωσης οικογενειακού προγραμματισμού Planned Parenthood.
«Έχει πει ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να τιμωρούνται σε περίπτωση άμβλωσης» και μετά τον σάλο που προκλήθηκε αναγκάστηκε να αλλάξει στάση, υπενθύμισε.
«Έχει αποκαλέσει γυναίκες πόρνες, σκύλες, βρομερά ζώα. Μοιάζει δύσκολο να υπολογίζουμε σ’ αυτόν για τον σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας, όταν έχει δηλώσει ότι οι γυναίκες είναι πρόβλημα για τους εργοδότες», πρόσθεσε η Κλίντον.
Η πρώην πρώτη κυρία και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ πρόβαλε επίσης τον εαυτό της ως μια υποψήφια που θα δώσει μάχη για «τη μισθολογική ισότητα», «τον οικογενειακό προγραμματισμό» και «το δικαίωμα να παίρνει κάποια τις δικές της αποφάσεις για την υγεία της».
Στη διάρκεια της ομιλίας της η Κλίντον αναφέρθηκε στον Τραμπ αποκαλώντας τον με τον μικρό του όνομα «Ντόναλντ», με εμφανώς μειωτικό τρόπο.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, ο Τραμπ μειονεκτεί σε ό,τι αφορά τις γυναίκες ψηφοφόρους, καθώς το 64% έχει αρνητική γνώμη για αυτόν.
Οι μισές γυναίκες δήλωσαν ότι σκέπτονται να ψηφίσουν την Κλίντον, ενώ μόλις το 32% είπε ότι σκέπτεται να ψηφίσει τον Τραμπ, κατά την ίδια δημοσκόπηση.























































