ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νεοναζί, Πρόσφυγες, Ρατσισμός, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 21χρονος Γερμανός πυροβόλησε πρόσφυγες με αεροβόλο στο Λίγκεν στη βορειοδυτική Γερμανία. Ο άνδρας πυροβόλησε από το παράθυρο του διαμερίσματός του εναντίον κέντρου φιλοξενίας προσφύγων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο πρόσφυγες, ανάμεσά τους και ένα 5χρονο κορίτσι.
Στην επίθεση τραυματίστηκε και ένας 18χρονος Σύρος.
Οι δύο πρόσφυγες, με τραύματα στα πόδια, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Τις δυνάμεις επιβολής της τάξης ειδοποίησε ένας αυτόπτης μάρτυρας που παρατήρησε τους πυροβολισμούς από γειτονικό κτίριο.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στο διαμέρισμα και προχώρησαν σε κατάσχεση του όπλου και των σφαιρών.
Η αστυνομία επισήμανε ότι δεν είναι ξεκάθαρο εάν τα κίνητρά της ενέργειάς του ήταν πολιτικά και σημείωσαν ότι μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το 2015 καταγράφηκαν στη Γερμανία 177 επιθέσεις εναντίον κέντρων φιλοξενίας προσφύγων έναντι μόλις 26 έναν χρόνο νωρίτερα.
Ο άνδρας δεν συνελήφθη, αλλά ανακρίθηκε με την κατηγορία της πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών.
Σημειώνεται ότι συχνές είναι οι επιθέσεις στη Γερμανία κατά κέντρων φιλοξενίας προσφύγων.























































