ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain - Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλόνισε σε ομιλία της η αδελφή της αδικοχαμένης Βρετανίδας βουλευτή των Εργατικών Τζο Κοξ.
Μέλη της οικογένειά της επισκέφτηκαν το σημείο της στυγερής δολοφονίας της 41χρονης βουλευτού, η οποία υποστήριζε την παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε., ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στην κόρη, στην αδερφή, στον εξαιρετικό άνθρωπο που ήταν η Τζο Κοξ.
Μιλώντας στον κόσμο που είχε μαζευτεί καθώς και στα μέσα ενημέρωσης η αδερφή της Κοξ, η οποία ήταν εναντίον του Brexit, με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε την εκλιπούσα Τζο ως «τέλειο άνθρωπο», ως έναν άνθρωπο «που έκανε μια πραγματική διαφορά στον κόσμο», ενώ χαρακτήρισε την Τζο ως το στήριγμα της οικογένειας σε δύσκολες στιγμές.
«Η Τζο θα ήθελε να επικεντρωθούμε στο τι μας ενώνει, όχι στο τι μας χωρίζει. Θα συνεχίζει να ζει μέσα από το καλό που κάνουν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο», είπε η αδερφή της μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.























































