ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Στο Τέξας είδαν μέγα-UFO: «Μοιάζει με μητρικό σκάφος - Είναι τεράστιο»
Τι νομίζει ο Ντόναλντ Τραμπ για τα UFO και τους εξωγήινους
Έψαχνε τον γιο του αλλά η σορός του ήταν στα αζήτητα σε ψυγείο νοσοκομείου για σχεδόν δυο μήνες
Ο ύπατος μασόνος Άλμπερτ Πάικ ΔΕΝ προφήτευσε ποτέ τρεις παγκόσμιους πολέμους - Θεωρία συνωμοσίας
Μπάρακ Ομπάμα: Οι εξωγήινοι «είναι πραγματικοί, αλλά εγώ δεν τους έχω δει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο, ο πολυεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι τείνει περισσότερο προς το Brexit, παραδεχόμενος ωστόσο ότι δεν γνωρίζει καλά το διακύβευμα του βρετανικού δημοψηφίσματος.
“Δεν πρέπει να με ακούνε οι άνθρωποι επειδή δεν έχω ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για το θέμα”, είπε ο Τραμπ μιλώντας στο Fox News, μία ημέρα πριν από το ιστορικό δημοψήφισμα που θα μπορούσε να προκαλέσει πολιτικό σεισμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Για να δικαιολογήσει τη στάση του υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ, επικαλέστηκε το “παζάρεμα” και το μεταναστευτικό, καθώς η παράνομη μετανάστευση στις ΗΠΑ έχει αναγορευτεί σε βασικό θέμα της προεκλογικής εκστρατείας του. Τον Μάιο είχε ήδη δηλώσει ότι τάσσεται υπέρ του Brexit.
“Τείνω υπέρ του να φύγουν και να επιστρέψουν εκεί όπου βρίσκονταν, αυτό πιστεύω. Όμως, τούτου λεχθέντος, θέλω να κάνουν οι άνθρωποι αυτό που επιθυμούν. Αφού όμως με ρώτησαν, απάντησα ότι εγώ πιθανότατα θα ψήφιζα υπέρ της εξόδου”, είπε.
“Λέω επίσης στους ανθρώπους να μην ακολουθήσουν την πρότασή μου γιατί είναι μόνο μια πρόταση, είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ”, κατέληξε.
Ο Τραμπ θα επισκεφθεί την Παρασκευή τη Σκωτία για να εγκαινιάσει εκ νέου ένα γήπεδο γκολφ που του ανήκει στο Τέρνμπερι. Θα παραμείνει στη Σκωτία και το Σάββατο για να επισκεφθεί ένα άλλο γήπεδο γκολφ, στο Αμπερντίν. Το πρόγραμμά του δεν προβλέπει πάντως να μεταβεί στο Λονδίνο.























































