ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό έλεγχο τέθηκε έπειτα από πέντε ημέρες η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Σολέας- Τροόδους στην Κύπρο, ωστόσο, σύμφωνα με τον υπουργό Δημοσίας Τάξης Ιωνά Νικολάου θα χρειαστούν περίπου δύο βδομάδες μέχρι να επιβεβαιωθεί η πλήρης κατάσβεσή της και να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει πλέον ο παραμικρός κίνδυνος αναζωπυρώσεων.
Επίσης, ο υπουργός δήλωσε ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ζώνη ασφαλείας περιμετρικά. “Θα δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες σε συγκεκριμένες σημεία” πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την Ελλάδα, το Ισραήλ, τη Γαλλία και την Ιταλία για τη βοήθεια σε πτητικά μέσα, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, δήλωσε πως χωρίς αυτή τη βοήθεια «θα ήταν σχεδόν ακατόρθωτη η κατάσβεση της πυρκαγιάς».
Τα πτητικά μέσα από την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ιταλία θα παραμείνουν στην Κύπρο και τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, η κυπριακή κυβέρνηση βρίσκεται σε επαφή με τη Ρωσία για αποστολή αεροσκαφών.
Η πύρινη λαίλαπα άφησε πίσω της δύο νεκρούς δασοπυροσβέστες και καμμένη γη 15 τετραγωνικών χιλιομέτρων.
Η περιοχή επιθεωρείται συνεχώς από ελικόπτερο και όπου υπάρχουν μικρές εστίες φωτιάς αντιμετωπίζονται αμέσως, δήλωσε ο υπουργός Φυσικών Πόρων, Νίκος Κουγιάλης.























































