ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής επέβαλε κυρώσεις σε ανώτατους αξιωματούχους της Βόρειας Κορέας τη Τετάρτη, ανάμεσα τους και τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ-Ουν για «διαβόητες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Οι κυρώσεις, που αφορούν ακίνητες περιουσίες και άλλα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται σε περιοχές εντός της δικαιοδοσίας των ΗΠΑ, επεκτείνονται σε ακόμη δέκα άτομα και πέντε οντότητες, ανέφερε το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του.
«Υπό την ηγεσία του Κιμ Γιονγκ-Ουν, η Βόρεια Κορέα συνεχίζει να μεταχειρίζεται με ανεπίτρεπτη βαναυσότητα και να προκαλεί δεινά σε εκατομμύρια πολίτες της, όπως εξωδικαστικές εκτελέσεις, εξαναγκαστική εργασία και βασανιστήρια», τόνισε στην ανακοίνωση ο Άνταμ Σούμπιν, υφυπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών.























































