Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάνφρεντ Βέμπερ: Να διακοπούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία

Μάνφρεντ Βέμπερ: Να διακοπούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία μεσοπρόθεσμα προτείνει ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ, με αφορμή τις εξελίξεις στην γείτονα χώρα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt ο Βέμπερ χαρακτηρίζει τις εξελίξεις ιδιαίτερα ανησυχητικές και προσθέτει ότι «μετά από αυτήν την οξεία φάση πρέπει να οργανωθούν εκ νέου οι σχέσεις με την Τουρκία».

Στενότερες εμπορικές σχέσεις είναι δυνατές, αλλά «μεσοπρόθεσμα θα πρέπει να σταματήσουμε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις», αναφέρει.

Ο χριστιανοκοινωνιστής Γερμανός πολιτικός τάσσεται υπέρ της διατήρησης της συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας για τους πρόσφυγες.

«Η συμφωνία για τους πρόσφυγες αυτή τη στιγμή λειτουργεί. Το λαθρεμπόριο μεταναστών στο Αιγαίο έχει πάρει ένα τέλος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τεθεί υπό αμφισβήτηση», αναφέρει στη γερμανική εφημερίδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

Προστατεύοντας την Ευρώπη – Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr