Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρεπουμπλικάνος βουλευτής βγήκε στο αντάρτικο κατά του Τραμπ

Ρεπουμπλικάνος  βουλευτής βγήκε στο αντάρτικο κατά του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για πρώτη φορά ένας ρεπουμπλικάνος βουλευτής δηλώνει ανοικτά ότι θα ψηφίσει την υποψήφια του Δημοκρατικού κόμματος Χίλαρι Κλίντον.

Ο βουλευτής της Νέας Υόρκης Ρίτσαρντ Χάνα σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην Syracuse Post-Standard δηλώνει ότι η Χίλαρι Κλίντον έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της πολύ δύσκολες περιστάσεις σε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ντοναλντ Τραμπ.

«Αν και διαφωνώ μαζί της σε πολλά ζητήματα, θα ψηφίσω την κα. Κλίντον» γράφει ο Χάνα και προσθέτει: «Ελπίζω ότι το να είναι κάποιος καλός αμερικανός που αγαπάει την πατρίδα του είναι μακράν πιο σημαντικό από τα κόμματα, από τις νίκες και τις ήττες».

Αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ ο Χάνα αναφέρει ότι «είναι ακατάλληλος να υπηρετήσει το κόμμα μας και δεν μπορεί να ηγηθεί αυτής της χώρας».

«Σε ποιο σημείο χαράσουμε τις κόκκινες γραμμές μας; Εγώ θεωρούσα ότι χαράξαμε μια τέτοια γραμμή όταν ο Τραμπ είπε πως ο γερουσιαστής ΜακΚέιν δεν ήταν ποτέ ήρωας του πολέμου επειδή είχε πιαστεί αιχμάλωτος. Ή όταν εκστόμιζε με υπερηφάνεια αμέτρητες προσβολές μπροστά στο βήμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος».

Γνήσια πολιτική και όχι φθηνά πολιτικά συνθήματα

Ο Χάνα κάλεσε τους ψηφοφόρους του κόμματος να δουν πέρα από τις προσπάθειες απλά να κερδίζονται εκλογικές μάχες και να υποστηρίξουν γνήσιους υποψηφίους. «Η απάντησή μας στην οργή των πολιτών και στην ανάγκη για αλλαγή απαιτεί σύνθετες λύσεις, εμπειρία, γνώση και ισορροπία. Δεν χρειαζόμαστε φθηνά πολιτικά συνθήματα που ενισχύουν την απογοήτευση, τον φόβο και το μίσος».

Ο νεοϋορκέζος βουλευτής ίχε αρνηθεί να ταχθεί ανοικτά υπέρ της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ και είχε δηλώσει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι δεν πρόκειται να τον ψηφίσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Πώς η Κίνα κρατάει «ζωντανή» τη ρωσική οικονομία

Ποιες χώρες σταμάτησαν να εξοπλίζουν το Ισραήλ και ποιες συνεχίζουν

Καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά του μάγου Κόπερφιλντ – Τις νάρκωνε πριν επιτεθεί

Απαγορεύτηκε η εισαγωγή ρωσικού ουρανίου στις ΗΠΑ

Αντιμέτωποι με αμερικανικές κυρώσεις η Γκορντάνα και οι υπόλοιποι φιλορώσοι ψευδοαρχαιομακεδόνες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr