ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) στο Παρίσι, καθώς εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν την εμφάνισή τους φωτογραφίες που έδειχαν ισχυρές αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις να μεταβαίνουν στο διάσημο μνημείο του Παρισιού. Για το περιστατικό ενεργοποιήθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Η εκκένωση φαίνεται να έγινε μετά την ανακάλυψη ενός ύποπτου σακιδίου που είχε εγκαταλειφθεί στο χώρο, όπως μεταδίδει ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM-TV.
Η απομάκρυνση των επισκεπτών αποφασίστηκε στο πλαίσιο του συναγερμού, στον οποίο βρίσκεται η Γαλλία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια στις 14 Ιουλίου.
Η εκκένωση φαίνεται πως έγινε με ηρεμία και χωρίς φαινόμενα πανικού. Στην περιοχή γύρω από τον Πύργο παρέμειναν δεκάδες τουρίστες και επισκέπτες, χωρίς η αστυνομία να τους απομακρύνει σε μεγάλη ακτίνα.
Λίγο πριν τις 23.00, η γαλλική αστυνομία έκανε λόγο για «λάθος συναγερμό» που έληξε με την εύρεση σακιδίου που πιθανόν κάποιος είχε εγκαταλείψει.























































