ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) στο Παρίσι, καθώς εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν την εμφάνισή τους φωτογραφίες που έδειχαν ισχυρές αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις να μεταβαίνουν στο διάσημο μνημείο του Παρισιού. Για το περιστατικό ενεργοποιήθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Η εκκένωση φαίνεται να έγινε μετά την ανακάλυψη ενός ύποπτου σακιδίου που είχε εγκαταλειφθεί στο χώρο, όπως μεταδίδει ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM-TV.
Η απομάκρυνση των επισκεπτών αποφασίστηκε στο πλαίσιο του συναγερμού, στον οποίο βρίσκεται η Γαλλία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια στις 14 Ιουλίου.
Η εκκένωση φαίνεται πως έγινε με ηρεμία και χωρίς φαινόμενα πανικού. Στην περιοχή γύρω από τον Πύργο παρέμειναν δεκάδες τουρίστες και επισκέπτες, χωρίς η αστυνομία να τους απομακρύνει σε μεγάλη ακτίνα.
Λίγο πριν τις 23.00, η γαλλική αστυνομία έκανε λόγο για «λάθος συναγερμό» που έληξε με την εύρεση σακιδίου που πιθανόν κάποιος είχε εγκαταλείψει.























































