ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Έπεσε στο 1,57 ευρώ το λίτρο η βενζίνη μετά τη μείωση του ΦΠΑ - Μείωση φόρων και στο ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χαλαρός σε περίπτωση ήττας του από την Χίλαρι Κλίντον εμφανίστηκε σήμερα Πέμπτη ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ .
«Αν σε 90 ημέρες αποτύχω επειδή είμαι πολιτικώς ορθός, ενώ υποτίθεται ότι είμαι ο έξυπνος υποψήφιος και αυτός με τις καλύτερες προτάσεις, δεν χάθηκε κι ο κόσμος», είπε σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.
«Ξέρετε, θα επιστρέψω σε μια ωραία ζωή. Δεν είναι αυτό που θέλω, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, όμως θα δούμε», πρόσθεσε.
«Σε τελική ανάλυση, είτε θα γίνει είτε θα κάνω μεγάλες, ωραίες διακοπές», συνέχισε ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.
Ο Τραμπ προετοιμάζει το έδαφος για την ήττα από την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τους πολιτικούς του αντιπάλους γι αυτό και έχει υποστήριξε ότι μπορεί να του «κλέψουν» τη νίκη.
«Πιστέψτε με, πρέπει να προσέχουμε στις 8 Νοεμβρίου γιατί αυτές οι εκλογές θα είναι νοθευμένες», είπε χαρακτηριστικά.























































