ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναποφάσιστοι, Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον,


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζει μια ευρείας κλίμακας επίθεση εναντίον των Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Χίλαρι Κλίντον έχει προβάδισμα της τάξης του 6% έναντι του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του Reuters.
Στη δημοσκόπηση που μεταδόθηκε την Τρίτη και διεξήχθη από την 11η ως τη 15η Αυγούστου, το ποσοστό της Χίλαρι Κλίντον ανήλθε σε 41%.
Υπέρ του κ. Τραμπ τάσσεται το 35% των συμμετεχόντων στην έρευνα. Το ποσοστό των αναποφάσιστων πάντως είιναι υψηλό και ανήλθε σε 24%.
Η δημοσκόπηση της Ipsos έγινε σε δείγμα 1.132 ψηφοφόρων και έχει περιθώριο στατιστικού σφάλματος ±3%.























































