Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αθάνατος-μπουμπούκι” μεταπωλούσε εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων

“Αθάνατος-μπουμπούκι” μεταπωλούσε εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αστυνομία της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι συνέλαβε σήμερα ένα μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, τον Ιρλανδό “Αθάνατο” Πάτρικ Χίκεϊ, στο ξενοδοχείο του, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στο πλαίσιο έρευνας για μεταπώληση εισιτηρίων των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η αστυνομία της χώρας ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι είχε ανακαλύψει αποδείξεις που συνδέουν τον Χίκεϊ, ο οποίος είναι επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής, με ένα διεθνές σύστημα που δίνει παράνομα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων σε «κράχτες», οι οποίοι τα μεταπωλούν σε τιμή που είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αρχική αξία τους. Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ανέφεραν ότι ο Χίκεϊ τέθηκε υπό κράτηση στο δωμάτιο του γιού του στο ξενοδοχείο και πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τη σύλληψή του.

Το Ολυμπιακό Συμβούλιο της Ιρλανδίας (OCI) τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι έχει λάβει γνώση των αναφορών των ΜΜΕ για τη σύλληψη του Χίκεϊ και πως περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, προτού κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση. Πηγή από τη ΔΟΕ δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι η Επιτροπή συνεχίζει τον προσδιορισμό των πραγματικών περιστατικών στην υπόθεση.

Ο Χίκεϊ ήταν μέλος της συντονιστικής επιτροπής της ΔΟΕ για τους Αγώνες του Ρίο, η οποία είχε την επίβλεψη για την προετοιμασία των πρώτων Ολυμπιακών που διεξήχθησαν στη Νότια Αμερική. Ο παλαίμαχος αθλητής του τζούντο είναι επίτιμος ισόβιος πρόεδρος της ομοσπονδίας τζούντο της Ιρλανδίας, ενώ ήταν επικεφαλής του OCI από το 1989. Επίσης είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία της Βραζιλίας έθεσε την περασμένη εβδομάδα υπό κράτηση τον διευθυντή της διεθνούς εταιρείας αθλητικής φιλοξενίας “THG Sports”, Κέβιν Μαλόν, και έναν μεταφραστή που προσέλαβε η εταιρεία, με την καταγγελία ότι θα μπορούσαν να έχουν βγάλει 10 εκατομμύρια ρεάλ (3 εκατομμύρια δολάρια) από την αγορά εισιτηρίων και τη μεταπώλησή τους σε υψηλότερη τιμή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)

Σκωτικός Τύπος: Το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα επαναδιαβεβαίωσε σχέσεις με τα Ύπατα Βραζιλίας και Αργεντινής – Ύπατοι από Κεντρική και Νότια Αμερική στην Αθήνα

DW: Θα αποκλειστεί το Ισραήλ από αθλητικές διοργανώσεις; – Ισραήλ και Ρωσία: Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Βόρεια Ιρλανδία: Μια καθολική πρωθυπουργός σε μια προτεσταντική χώρα

Βραζιλία: Άντρας σκότωσε την influencer σύζυγό του και πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr