Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έπιασαν Βρετανό δήμαρχο να παίρνει κοκαϊνη σε τουαλέτες (βίντεο)

Έπιασαν Βρετανό δήμαρχο να παίρνει κοκαϊνη σε τουαλέτες  (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί να ζήτησε συγγνώμη, αλλά ο 54χρονος δήμαρχος του Ντόβερ Neil Rix αρνείται να παραιτηθεί, κάνοντας λόγο για απόπειρα εκβιασμού μετά το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου και φαίνεται να παίρνει κοκαϊνη.

Ο Neil Rix φαίνεται να σνιφάρει λευκή σκόνη σε τουαλέτες με ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών, με τις αρχές να εξετάζουν την υπόθεση. Ο δήμαρχος του Ντόβερ ωστόσο ισχυρίζεται ότι είχαν ρίξει κάτι στο ποτό του, πως δεν ήξερε τι έπαιρνε και πως είναι θύμα απόπειρας εκβιασμού.

“Ήμουν μεθυσμένος,δεν ξέρω τι ήταν αυτό που έβαζα στη μύτη μου”

“Δεν το έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Ήμουν μεθυσμένος. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που έβαζα στη μύτη μου”, δήλωσε ο 54χρονος. Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται ο δήμαρχος του Ντόβερ να μπαίνει σε μια τουαλέτα μαζί με έναν άλλο άντρα. “Κλείσε την πόρτα. Δεν θέλω να βλέπει κανείς. Δεν θέλω κανένας να δει τον Cllr Rix να το κάνει”. Ο φίλος του ακούγεται να τον ενθαρρύνει ενώ εκείνος στρίβει το χαρτονόμισμα.

“Αισθάνομαι ότι απογοήτευσα την οικογένειά μου αλλά θα το ξεπεράσω. Είχα την υποστήριξη των φίλων, της οικογένειάς μου και ανθρώπων που με γνωρίζουν”. Υποστήριξε πως δεν ήταν χρήστης ναρκωτικών, επιμένοντας πως ήταν κατά της χρήσης ναρκωτικών. Δεν είναι μάλιστα σίγουρος για την ουσία που σνίφαρε ή που γυρίστηκε το επίμαχο βίντεο. “Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά ναρκωτικά. Ήμουν μεθυσμένος. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που έβαζα στη μύτη μου”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Άγιοι Ανάργυροι: O 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν τη σφάξει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr