ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλαμπάμα, Αποπλάνηση Ανηλίκου, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Φωτογραφίες,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότερα από 10.000 «χτυπήματα» στο διαδίκτυο έχει συγκεντρώσει «sex tape» 33χρονης καθηγήτριας, το οποίο έστειλε σε μαθητή της, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.
Το βίντεο προσέλκυσε, όπως ήταν αναμενόμενο, και τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη της Τσαρλάινα Γουίλσον.
Η «δασκάλα του έρωτα», όπως αποδείχθηκε, είχε δημιουργήσει ένα βιντεάκι στο οποίο «χαιρόταν» τον εαυτό της, το οποίο και έστειλε σε έναν μαθητή της.
Σύμφωνα με την ομολογία της στους αστυνομικούς, με το συγκεκριμένο παιδί είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις για περίοδο μεγαλύτερη των έξι μηνών.
Η 33χρονη συνελήφθη μετά την καταγγελία στην αστυνομία, καθώς το βίντεο είχε γίνει… viral στα social media και ιδιαίτερα στο facebook.
«Το βίντεο παρακολούθησαν αμέτρητοι μαθητές, ενώ διαπιστώσαμε ότι είχε πάνω από 10.000 χτυπήματα», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Τζον Μπροκ.
Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ιστορίας, πολλά παιδιά αποχώρησαν από το σχολείο που δίδασκε η 33χρονη καθηγήτρια, η οποία είχε προσληφθεί μόλις τον Ιανουάριο.
Η Τσαρλάινα Γουίλσον διώκεται για βιασμό και σοδομισμό ανηλίκου και για γνωστοποίηση πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου.
Η εγγύηση που ορίστηκε για την προσωρινή αποφυλάκισή της ήταν 1.006.000 δολάρια.
Η 33χρονη αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης για πολλά χρόνια, καθώς ο δικαστής στην Αλαμπάμα δεν πρόκειται να ανεχθεί το σεξ μεταξύ καθηγητών και μαθητών στην περιοχή του.

























































