ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κράτος «καραγκιόζηδων»! Στη Θεσσαλονίκη μήνυση σε πεθαμένη οδηγό, γιατί δεν παρέδιδε το δίπλωμα
Αίγιο: «Ο Ιταλός στράβωσε γιατί πλήρωσε την ανακαίνιση και η Μαρία έδωσε τα λεφτά στον γιο της»
Συνελήφθη επιδειξίας Μητροπολίτης στα Πετράλωνα - Είπε ότι «για χρόνια παλεύει με κακούς λογισμούς»
Χίος: 51χρονος έσφαξε τον 31χρονο ανιψιό του
Μην προσκαλείτε τη Συρία πίσω στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτο υβριστικό παραλήρημα του προέδρου των Φιλιππινών Ροντρίγκο Ντουτέρτε κατά του Μπάρακ Ομπάμα.
Ο Ντουτέρτε προειδοποίησε τον αμερικανό πρόεδρο να μην ασχοληθεί με τις εξωδικαστικές εκτελέσεις που γίνονται στη χώρα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του την Τρίτη στο Λάος.
Από την άνοδό του στην εξουσία τον Ιούνιο, ο Ντουτέρτε άρχισε έναν άγριο πόλεμο κατά των ναρκωτικών, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο περίπου 2.400 ανθρώπων κατά τη διάρκεια επιδρομών δυνάμεων της αστυνομίας.
Σε μια παραληρηματική ομιλία, ο πρόεδρος των Φιλιππίνων χαρακτήρισε «πουτ@@@ς γιο» τον Ομπάμα, «ομοφυλόφιλο πουτ@@@ς γιο» τον Αμερικανό πρέσβη στην Μανίλα, προειδοποίησε την καθολική εκκλησία να μην ασχολείται μαζί του ενώ κατηγόρησε τον ΟΗΕ για τις ανακοινώσεις που εκδίδει σχετικά με τη πολιτική που εφαρμόζει κατά των ναρκωτικών.
«Πρέπει να δείχνεις σεβασμό. Όχι απλά να εκτοξεύεις ερωτήσεις και δηλώσεις. Πουτ@@@ς γιε, θα σε βρίσω σε αυτή τη συνάντηση», είπε ο Ντουτέρτε σύμφωνα με τον Independent, αναφερόμενος στον αμερικανό πρόεδρο.
Αμφίβολο είναι ωστόσο εάν μετά τις ανωτέρω δηλώσεις θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των δύο ηγετών. «Έδωσα εντολή στην ομάδα μου να μιλήσει με τους Φιλιππινέζους και να διαπιστώσει αν αυτή είναι στην πραγματικότητα μία στιγμή που θα μπορούσαμε να έχουμε παραγωγικές συζητήσεις», είπε ο Ομπάμα, μιλώντας μετά από την ολοκλήρωση της Συνόδου των G20 στην Κίνα.























































