ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κάθε προηγούμενο έχει ξεπεράσει η αντιπαράθεση στις ΗΠΑ, είκοσι μέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών για το χρίσμα στον Λευκό Οίκο ανάμεσα σε Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ.
Αυτήν τη φορά μια διαφήμιση στην τοπική εφημερίδα του Λας Βέγκας «Las vegas Review-Journal» προκάλεσε σωρεία αρνητικών σχολίων.
Η συγκεκριμένη καταχώρηση-διαφήμιση απεικόνιζε ένα οπλοπολυβόλο και συνοδεύονταν με τη λεζάντα: «Πριν έρθει η διεφθαρμένη Χίλαρι Κλίντον, αγόρασε όπλο τώρα σε χαμηλές τιμές» αναφέρει η διαφήμιση γνωστής αμερικανικής εταιρείας όπλων στην εφημερίδα .
Προφανώς οι διαφημιστές εμπνεύστηκαν από τον Ντόναλτ Τραμπ ο οποίος είχε δηλώσει πως αν εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον θα καταργήσει τη δεύτερη τροπολογία που κατοχυρώνει το συνταγματικό δικαίωμα στην οπλοκατοχή.
Όπως αναφέρει η διαφήμιση, με 699 δολάρια πωλείται το πολεμικό αυτόματο που εμφανίζεται στη διαφήμιση «Μην περιμένετε! Οι τιμές θα εκτοξευτούν αφότου έρθει η απατεώνας Χίλαρι».
Κάποιοι άλλοι πάντως ερμήνευσαν την κίνηση αυτή ως παραδοχή των οπαδών της οπλοκατοχής ότι θα νικήσει η Χίλαρι Κλίντον.























































