Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεσμεύσεις Τραμπ: Θα φέρω πίσω τις δουλειές που σας πήρανε

Δεσμεύσεις Τραμπ: Θα φέρω πίσω τις δουλειές που σας πήρανε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φορώντας κοστούμι… προέδρου ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου Ντόναλντ Τραμπ, πραγματοποίησε ομιλία του στο Μίσιγκαν.

Ο μεγιστάνας των ακινήτων τόνισε ότι πρώτα απ’ όλα είναι η Αμερική και στάθηκε σε τρία πράγματα στην αρχή της ομιλίας του: θέλω να σας δώσω μία υπόσχεση για αρχή. Θα φέρω πίσω τις δουλειές που σας πήρανε και θα ξαναχτίσουμε τα σύνορά μας. Ναι. Θα χτίσουμε το τείχος. Θα σταματήσουμε τα ναρκωτικά που δηλητηριάζουν το Νιού Χαμσάιρ. Και θα αντικαταστήσουμε το Obamacare (υγειονομικός νόμος του Ομπάμα).

“Είναι λίγη και δεν κάνει για πρόεδρος η Κλίντον”

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ως επι το πλείστον στην υπόθεση Κλίντον και τα περίφημα emails τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η ίδια δεν κάνει για πρόεδρος, ενώ επιτέθηκε για ακόμη μια φορά προσωπικά στο Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο -ως γνωστόν- έχει κατηγορήσει ότι εφηύρε τον Isis.

Αφήστε την Κλίντον. Είναι λίγη. Δεν κάνει για πρόεδρος. Εγώ απλά θέλω να πάτε να ψηφίσετε. Αυτό (σ.σ. προώθηση άκρως απόρρητων email σύμφωνα με έγγραφα που κυκλοφόρησαν από το FBI) είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από την εποχή του Watergate (1970). Καταλαβαίνετε τι έκανε; Έλαβε και έστειλε απόρρητες πληροφορίες που αφορούσαν την ασφάλεια της χώρας σε ξένους. Αυτή δεν είναι το θύμα. Οι αμερικανοί πολίτες είναι».

Ο κ. Τραμπ εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι «θα βρεθεί άκρη» με τα emails της κας Κλίντον και θα της απαγγελθούν κατηγορίες: «Πρόκειται για εγκληματική δραστηριότητα. Και αναμένουμε ότι θα δικαστεί γι’΄αυτό. Επιτέλους θα βγάλουμε άκρη με τα emails. Ακούστε. Κατέστρεψε 33.000 emails. Kαι κανείς τότε δεν έλεγε τίποτα. Μόνο εγώ. Μόνο εγώ φαίνεται έχω καλή διαίσθηση τελικά… Η κα Κλίντον έθεσε υπό απειλή την ασφάλεια του αμερικανικού λαού! Τη θέλετε για πρόεδρο; Ψηφίστε με να τη διώξουμε. Να διώξουμε τη διαφθορά.

Να επαναφέρουμε την ειλικρίνεια και τη δικαιοσύνη στο Λευκό Οίκο και στην κοινωνία. Δεν χρειαζόμαστε σε καμιά περίπτωση, άλλη μία θητεία στυλ Ομπάμα. Άλλα 4 χρόνια ISIS, άλλα 4 χρόνια παράνομης μετανάστευσης. Άλλα 4 χρόνια ανεργίας.

Αυτή να γίνεται πλούσια, κι εσείς όλο και πιο φτωχοί. Αυτό θέλετε; Είναι απειλή για τη δημοκρατία. Και να σας πω και κάτι άλλο. Η Ντόνα Μπραζίλε έδωσε τις ερωτήσεις στην κα Κλίντον πριν το Debate – κάτι που αποκάλυψε σήμερα το WikiLeaks- Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν εμένα μου έδιναν τις ερωτήσεις; Θα με βάζανε στην ηλεκτρική καρέκλα»!

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, ολοκλήρωσε την ομιλία του υποσχόμενος ότι από το 35% η φορολογία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα πέσει στο 15% και τόνισε ότι θα κάνει την Αμερική και πάλι ισχυρή: «έμειναν 8 μέρες για να αλλάξουμε την Αμερική. Για να αλλάξετε τη ζωή σας. Ο Θεός να σας ευλογεί. Θα κάνουμε ξανά την Αμερική υγιή, μεγάλη, δυνατή και ασφαλή. Να πάτε να ψηφίσετε! Ο Θεός να σας ευλογεί»…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Wall Street Journal: Ο Πούτιν δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές ζητούν να εμποδιστεί ένας ισλαμιστικός στολίσκος με προορισμό τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr