ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον,


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζει μια ευρείας κλίμακας επίθεση εναντίον των Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν είναι κρυφό ότι έχουμε σημαντικές διαφορές με τον Ντόναλντ Τραμπ» ανέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα σε ομιλία που απηύθυνε από τον Λευκό Οίκο για την εκλογική νίκη του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών.
“Είχαν την ευκαιρία να τον προσκαλέσω στον Λευκό Οίκο για μία ομαλή μετάβαση στην εξουσία. Δεν έχω κρύψει πως έχω πολλές διαφορές με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά τέτοιες διαφορές είχα και με τον Μπους. Εχω δώσει οδηγίες στην ομάδα μου για μία πετυχημένη μετάβαση για το καλό της χώρας” υπογράμμισε αρχικά ο απερχόμενος πρόεδρος.
«Είμαστε όλοι πρώτα Αμερικανοί, όχι Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι» είπε εν συνεχεία ο Ομπάμα.
Aποθεώνοντας την Χίλαρι Κλίντον είπε: “Είμαι πολύ περήφανος για τη Χίλαρι Κλίντον και για την καταπληκτική πορεία της. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη ως υπουργός Εξωτερικών. Όλοι είναι λυπημένοι όταν η ομάδα τους χάνει τις εκλογές, αλλά την επόμενη ημέρα θα πρέπει να σκεφτούν όλοι πως είμαστε πρώτα από όλα Αμερικανοί και πατριώτες.























































