ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βγήκε και μπήκε ξανά στο site του Τραμπ η πρόταση του για “πόρτα” στους μουσουλμάνους

Βγήκε και μπήκε ξανά στο site του Τραμπ η πρόταση του για “πόρτα” στους μουσουλμάνους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αφαιρέθηκε και ξαναεμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Ντόναλντ Τραμπ η πρότασή του για απαγόρευση εισόδου των μουσουλμάνων στο αμερικανικό έδαφος.

Η αμφιλεγόμενη αυτή πρόταση, την οποία είχε κάνει τον περασμένο Δεκέμβριο στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, είχε αποσυρθεί από την ιστοσελίδα του, μετά την εκλογική του νίκη, κάτι που ανέδειξαν πολλοί δημοσιογράφοι.

Η επίσημη εξήγηση που δόθηκε από το επιτελείο του είναι ότι «εξαφανίστηκε» λόγω τεχνικών προβλημάτων.

«Το πρόβλημα βρίσκεται σε διαδικασία επίλυσης και θα ρυθμιστεί σύντομα», ανέφερε η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Σε ανακοίνωσή του τον Δεκέμβριο του 2015 ο τότε Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος είχε «ζητήσει να σταματήσει εντελώς η είσοδος των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, μέχρις ότου οι (Αμερικανοί) βουλευτές κατανοήσουν τι συμβαίνει».

Επίσης, είχε κάνει λόγο για «φριχτές επιθέσεις από ανθρώπους που δεν πιστεύουν παρά στην τζιχάντ και δεν τρέφουν κανέναν σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή» και για «το μίσος» πολλών μουσουλμάνων προς τους Αμερικανούς.

Έκτοτε δεν είχε αναφερθεί ξανά στην πρόταση αυτή, αν και είχε παραμείνει στον ιστότοπό του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028

Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα

Ο Σι Τζινπίνγκ προειδοποιεί τον Τραμπ: Ξεχάστε την Ταϊβάν, μπορεί να μας οδηγήσει σε σύγκρουση

Τραμπ: Ο πρόεδρος Σι δεν θα στείλει όπλα στο Ιράν και πρότεινε να βοηθήσει για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr