ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Γαλλία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ζαν Μαρκ Ερό, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Μπόρις Τζόνσον, Ντόναλντ Τραμπ, Ουγγαρία,

















































Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
Ρεπουμπλικανοί προειδοποιούν ανοιχτά για καθαίρεση Τραμπ λόγω Γροιλανδίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό διάλυση η ΕΕ. Οι υπουργοί Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας αλλά και της Ουγγαρίας αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στην έκτακτη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών των «28», η οποία είχε συγκληθεί με πρωτοβουλία της Γερμανίας και των Βρυξελλών, ώστε να υπάρξει μια πρώτη συλλογική αντίδραση στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.
Ο Μπόρις Τζόνσον, υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, απέχει δηλώνοντας ότι η συνεδρίαση αποπνέει έναν αέρα «πανικού», ενώ ο ομόλογός του της Γαλλίας, Ζαν Μαρκ Ερό, προτίμησε να μείνει στο Παρίσι και να συναντηθεί με τον νέο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.
Ο δε υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, Πέτερ Σγιάρτο, εκ μέρους της μόνης ευρωπαϊκής κυβέρνησης που είχε λάβει ανοικτά θέση υπέρ του κ. Τραμπ πριν τις εκλογές, μποϊκόταρε επίσης τη σύνοδο, χαρακτηρίζοντας τις αντιδράσεις πολλών Ευρωπαίων ηγετών «υστερικές».
Οι 28 υπουργοί Εξωτερικών θα συναντηθούν ωστόσο κανονικά στην τακτική σύνοδό τους, τη Δευτέρα.






















































