ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία,


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Κυριακή ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ του επιβεβαίωσε ότι είναι διατεθειμένος να ομαλοποιήσει τις σχέσεις των δύο χωρών.
«Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι είναι διατεθειμένος να ομαλοποιήσει τις ρωσοαμερικανικές σχέσεις. Του είπα το ίδιο. Δεν συζητήσαμε πού και πότε θα συναντηθούμε» είπε ο Πούτιν, σε συνέντευξη Τύπου στη Λίμα μετά τη Σύνοδο Κορυφής των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού.
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ακόμη ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να κρατήσει την παραγωγή πετρελαίου στα τωρινά επίπεδα.
Είπε επίσης ότι ευχαρίστησε τον Ομπάμα κατά την (ολιγόλεπτη) συνάντησή του στη Λίμα για τη συνεργασία που είχαν κατά τη θητεία του.
«Του είπα ότι θα χαρούμε να τον δούμε στη Ρωσία όποτε το θελήσει και μπορεί» είπε ο Πούτιν.























































