ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Νάιτζελ Φάρατζ, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως πρεσβευτή της Βρετανίας στην Ουάσιγκτον επιθυμεί τον Νάιτζελ Φάρατζ ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαιώνοντας τις καλές σχέσεις που διατηρούν οι δύο πολιτικοί άνδρες.
«Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να δουν τον Νάιτζελ Φάρατζ να εκπροσωπεί τη Μεγάλη Βρετανία ως πρεσβευτής στις ΗΠΑ. Θα έκανε εξαιρετική δουλειά» ανέφερε ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος, σε μήνυμά του στο Twitter.
«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να συμβάλω με θετικό τρόπο και να βοηθήσω τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μας» δήλωσε από την πλευρά του, ο Φάρατζ, σχολιάζοντας την πρόταση του Τραμπ.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η βρετανική κυβέρνηση απάντησε άμεσα ότι «δεν υπάρχει κενή θέση, καθώς ήδη διαθέτουμε έναν εξαιρετικό πρεσβευτή στις ΗΠΑ».
Σημειώνεται ότι Φάρατζ και Τραμπ συναντήθηκαν προ-ημερών στη Νέα Υόρκη, με τον Βρετανό πολιτικό να σπεύδει να συγχαρεί τον νέο πρόεδρο για την εκλογή του.























































