ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Η Τουρκία προσέλαβε Αμερικανούς «λομπίστες» - Ποιοι είναι οι φιλότουρκοι νεο-οθωμανοί των ΗΠΑ
Στόχος του Ιράν ο Γιαΐρ Νετανιάχου - Η Μοσάντ ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας
Κυψέλη: Καθιζήσεις σε κτίρια από τα έργα της Γραμμής 4 – Παρέμβαση X. Δούκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ εξέδωσε προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς πολίτες που ταξιδεύουν στην Ευρώπη για αυξημένο ρίσκο τρομοκρατίας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.
Το σημείωμα του υπουργείου της χώρας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες που αναφέρουν πως το ISIS, η al-Qaeda και άλλες παρόμοιες τρομοκρατικές οργανώσεις είναι έτοιμες να πλήξουν την Ευρώπη, στοχοποιώντας τα Χριστούγεννα και τις εορταστικές εκδηλώσεις».
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποιεί τους πολίτες να αποφεύγουν τα πολυσύχναστα μέρη: «Τη στιγμή που οι εξτρεμιστές έχουν πλήξει στόχους σε Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία και Τουρκία, το υπουργείο ανησυχεί και για άλλες τρομοκρατικές ενέργειες.
Εάν ταξιδεύετε στην Ευρώπη, παρακαλούμε να ελέγξετε το χάρτη της πρεσβείας ή του προξενείου για οποιαδήποτε πρόσφατα μηνύματα ασφαλείας».
Δείτε και το χάρτη που συντέθηκε και παρουσιάζει τα σημεία πιθανότητας τρομοκρατικών επιθέσεων παγκοσμίως. Με πράσινο επισημαίνονται οι ασφαλείς περιοχές, με κίτρινο οι περιοχές με μέτριο κίνδυνο και με κόκκινο οι ιδιαίτερα επικίνδυνες περιοχές.























































