ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρομπ Γουεϊνράιτ, Τζιχαντιστές,


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολύ πιθανή είναι μια νέα τρομοκρατική επίθεση στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Europol Ρομπ Γουεϊνράιτ.
Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η βελγική εφημερίδα “De Tijd”, σε συνομιλία του με Βέλγους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της Europol τόνισε ότι «οι επιθέσεις του ISIS έχουν διττό στόχο. Να προξενήσουν όσο γίνεται περισσότερα θύματα αφενός και να αποκτήσουν όσο γίνεται περισσότερη δημοσιότητα».
«Γι’αυτόν τον λόγο δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης κατά τις μέρες των γιορτών», υποστήριξε, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι «η τρομοκρατική απειλή δεν περιορίζεται μόνο στη Γαλλία και το Βέλγιο, αλλά και στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και στην Ιταλία, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο επιθέσεων στην Ισπανία ή στην Πορτογαλία».
Σύμφωνα με τον Γουεϊνράιτ, η Europol έχει στείλει 200 ειδικούς στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Ελλάδα, οι οποίοι -όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερή του συνέντευξη- ερευνούν την ύπαρξη τζιχαντιστικών πυρήνων μεταξύ των προσφύγων.























































