ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έπειτα από σύντομη παραμονή στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης, όπου εισήχθη με αδιαθεσία, ο φυσικός και αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ επιστρέφει στη Βρετανία.
Ο 74χρονος που βρέθηκε στην Ιταλία για συνέδριο, το οποίο οργάνωσε η Παπική Ακαδημία Επιστημών και συναντήθηκε με τον πάπα Φραγκίσκο την Δευτέρα, έλαβε εξιτήριο.
Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο σπουδαίος επιστήμονας αντιμετώπισε κρίση του αναπνευστικού, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.
Εντούτοις, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τον εκπρόσωπό του να επισημαίνει πως δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.
Για προληπτικούς λόγους, όμως, νοσηλεύτηκε σε ειδική μονάδα για νευρολογικές παθήσεις.
Ο Χόκινγκ, που πάσχει από πλάγια μυατροφική σκλήρυνση, μιλά με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και ταξιδεύει συνοδευόμενος πάντα από τέσσερις βοηθούς, μεταξύ των οποίων και δύο νοσοκόμες.
Στις 25 Νοεμβρίου έδωσε μια διάλεξη στο Βατικανό με θέμα την καταγωγή του σύμπαντος.























































