ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μοσκοβισί για δημοψήφισμα: Η Ιταλία είναι μια ισχυρή χώρα

Μοσκοβισί για δημοψήφισμα: Η Ιταλία είναι μια ισχυρή χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καθησυχαστικός για τις συνέπειες που μπορεί να έχει τόσο για την Ιταλία, όσο και για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, το “όχι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής, εμφανίστηκε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί.

“Η Ιταλία είναι μια ισχυρή χώρα, με ισχυρές αρχές και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ιταλία ότι θα αντιμετωπίσει την κατάσταση», υπογράμμισε ο Μοσκοβισί, μιλώντας τη Δευτέρα, στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 2.

Ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων αναγνώρισε ότι η Ιταλία διέρχεται μία «πολιτική αστάθεια», αλλά σημείωσε ότι από οικονομικής άποψης «η χώρα είναι εξαιρετικά σταθερή, είναι μια μεγάλη οικονομία, είναι μια χώρα προσηλωμένη στην Ευρώπη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα

Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;

Ο Νίκος Δένδιας έθεσε στον Ουκρανό Υπ. Άμυνας το ζήτημα της ανέλκυσης ουκρανικού θαλάσσιου drone στην Ελλάδα

Νίκος Δένδιας: Το drone στη Λευκάδα «έχουμε πλέον βεβαιότητα ότι είναι ουκρανικό» – «…εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr