ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαβρόφ και Κέρι θα συζητήσουν την εκκένωση των τζιχαντιστών από το Χαλέπι

Λαβρόφ και Κέρι θα συζητήσουν την εκκένωση των τζιχαντιστών από το Χαλέπι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επαφές με αντικείμενο την απόσυρση των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), οι οποίοι ελέγχουν ακόμα μερικές συνοικίες του νοτιοανατολικού Χαλεπού θα συζητήσουν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και των ΗΠΑ, Σεργκέι Λαβρόφ και Τζον Κέρι αντίστοιχα, σύμφωνα με τον πρώτο.

Στον τζιχάντ (ιερό πόλεμο) της Συρίας, η μεν Ρωσία, μαζί με το Ιράν, στηρίζουν τον πρόεδρο της χώρας Μπασάρ Αλ Άσαντ, ενώ κάποιες δυτικές χώρες και οι αραβικές μοναρχίες με επικεφαλής τη Σαουδική Αραβία τους τρομοκράτες.

Το τελευταίο διάστημα, οι τζιχαντιστές έχουν χάσει έδαφος στο Χαλέπι από τα πλήγματα που τους καταφέρουν Ρωσία και Άσαντ και θεωρείται πολύ πιθανό σύντομα το σύνολο της δεύτερης σημαντικότερης πόλης της Συρίας μετά τη Δαμασκό να βρεθεί στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αρχηγός Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MI5): Υβριδικός πόλεμος και βιολογικά όπλα «κατασκευής» Τεχνητής Νοημοσύνης – Από Ιράν, Ρωσία, Κίνα οι απειλές

Ο Τραμπ προειδοποιεί τους Χούτι: «Μετά τις εκλογές – Δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» – Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον γιο μου πριν από πολύ καιρό»

Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»

Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη συμπεριφορά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr