ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βάδη-Βυρτεμβέργη, Βαυαρία, Γερμανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γερμανική Αστυνομία συνέλαβε δύο εφήβους με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση για λογαριασμό της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Ο ένας νεαρός συνελήφθη στο Ασάφενμπουργκ, στη Βαυαρία, και ο άλλος στο Μάνχαϊμ στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.
Οι ηλικίας 15 και 17 ετών συλληφθέντες σχεδίαζαν βομβιστική επίθεση ή ένοπλη σε δημόσιο κτίριο στο Ασάφενμπουργκ.
Τα σχέδιά τους ματαιώθηκαν διότι η Αστυνομία τους παρακολουθούσε εδώ και καιρό.
Στην κατοχή των εφήβων βρέθηκαν προπαγανδιστικά κείμενα ισλαμιστών, σημαίες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και ηλεκτρονικές συσκευές συμπεριλαμβανομένων κινητών τηλεφώνων.
Η Αστυνομία δεν απέκλεισε την πιθανότητα οι νεαροί να είναι ψυχικά ασθενείς, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί άλλοθι αφού ποιος ψυχικά υγιής θα γινόταν τζιχαντιστής.
Οι έφηβοι ήταν “γνώριμοι” της Αστυνομίας και στο παρελθόν είχαν ερευνηθεί ως ύποπτοι ισλαμιστικού εξτρεμισμού.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί εάν είχαν φτάσει στο σημείο να πραγματοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους.























































