ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν το Ισλαμικό Κράτος στην Παλμύρα

Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν το Ισλαμικό Κράτος στην Παλμύρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Διεθνής Συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι κατέστρεψε 14 άρματα μάχης, ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο κι άλλον εξοπλισμό κοντά στην Παλμύρα της Συρίας, την οποία ανακατέλαβαν την Κυριακή οι τζιχαντιστές από τις ρωσικές και συριακές δυνάμεις.

Τα πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους, τα οποία σύμφωνα με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις έλαβαν χώρα την Πέμπτη, ήλθαν μετά από την προειδοποίηση των ΗΠΑ ότι θα πλήξουν τους τζιχαντιστές στην περιοχή εάν οι ρωσικές και συριακές δυνάμεις δεν αναλάβουν δράση για την ανακατάληψη της Παλμύρας.

Να σημειωθεί ότι Συρία και Ρωσία έχουν αφήσει υπονοούμενα ότι οι 4.000-5.000 τζιχαντιστές που κατέλαβαν την Παλμύρα και ήλθαν από την επαρχία Άνμπαρ του δυτικού Ιράκ, αφέθηκαν από τον Διεθνή Συνασπισμό να διασχίσουν την έρημο ανενόχλητοι για να πάρουν την Παλμύρα σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί αντιπερισπασμός και να μην απελευθερωθεί το Χαλέπι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ μίλησε με Πούτιν και Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου – Παραμένουν οι διαφωνίες

Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ρωσία ετοιμάζει νέα μαζική επίθεση στην Ουκρανία και ζητάει επειγόντως Patriot

Τούρκος κωμικός οδηγήθηκε στη φυλακή για εξύβριση του Ερντογάν

Jerusalem Post: Ο Ερντογάν της Τουρκίας διεξάγει πόλεμο εναντίον της Δύσης και του Ισραήλ – Το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να το αγνοήσει

We must stop the pseudo-caliph Erdogan NOW, before he plunges the region into a neo-Ottoman war

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr