ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον αεροπειρατή κάποιοι από τους επιβάτες του λιβυκού αεροσκάφους, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται καθηλωμένο στο αεροδρόμιο της Μάλτας.
Μέχρι στιγμής, έχουν απελευθερωθεί 65 επιβάτες, όπως έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός της Μάλτας Τζόσεφ Μουσκάτ.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν 111 άτομα, εκ των οποίων 82 άνδρες, 28 γυναίκες και ένα βρέφος και επταμελές πλήρωμα.
Νωρίτερα, ο αεροπειρατής που είναι οπλισμένος με χειροβομβίδα και δηλώνει οπαδός του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, είχε ξεκαθαρίσει ότι θα απελευθερώσει τους επιβάτες, αλλά όχι και το πλήρωμα.























































