Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μέρκελ αλλάζει τον αντιτρομοκρατικό νόμο και αυξάνει τις απελάσεις

Η Μέρκελ αλλάζει τον αντιτρομοκρατικό νόμο και αυξάνει τις απελάσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Άνγκελα Μέρκελ  προανήγγειλε πολιτικές και νομοθετικά παρεμβάσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της τρομοκρατικής απειλής.

Σε ομιλία της λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν στο Βερολίνο, η Γερμανίδα καγκελάριος ουσιαστικά προανήγγειλε αλλαγές στον αντιτρομοκρατικό νόμο, ενώ παράλληλα επισήμανε πως η Γερμανία θέλει να αυξήσει τον αριθμό των απελάσεων.

Η κ. Μέρκελ ευχαρίστησε τις ιταλικές Αρχές για την εξουδετέρωση του Τυνήσιου Ανίς Αμρί, όμως προειδοποίησε τους γερμανούς πολίτες ότι η γενική απειλή της τρομοκρατίας παραμένει, ακόμα κι αν πέρασε ο άμεσος κίνδυνος.

Ενω γνωστοποίησε ότι τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Τυνησίας, με τον οποίο συζήτησε την ανάγκη να επιταχυνθούν οι απελάσεις όσων το αίτημα ασύλου τους έχει απορριφθεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ χρησιμοποίησε τη βοήθεια προς την Ουκρανία για να πιέσει την Ευρώπη να προσχωρήσει στον συνασπισμό του Ορμούζ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις»: Η Γερμανία υποβαθμίζει τη ρητορική Τραμπ περί αποχώρησης από το ΝΑΤΟ

Τουρκία: Χακάν Φιντάν και Ιμπραήμ Καλίν συναντήθηκαν με τους τζιχαντιστές της Χαμάς στην Άγκυρα

Λάνα Ζωχιού (ΥΠΕΞ): «Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κατάσταση στην Αλ Σουκαϊλαμπίγια, μια πόλη με κατεξοχήν ελληνορθόδοξο πληθυσμό»

Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr