ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), οι πολιτοφυλακές των σοσιαλιστών Κούρδων της Συρίας που δρουν στον συριακό βορρά, πρέπει να μείνουν εκτός των ειρηνευτικών συνομιλιών για το συριακό στην Αστάνα του Καζακστάν, εκτίμησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Ανέφερε μάλιστα ότι η Τουρκία έχει ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα στη Ρωσία, η οποία, όπως και οι ΗΠΑ, διατηρεί σχέσεις με τις YPG και το σοσιαλιστικό κυρίαρχο κόμμα των Κούρδων στη Συρία, PYD (Κόμμα Δημοκρατικής Ένωσης).
Το σοσιαλιστικό PYD, που συμμετέχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αναγνωρίζει ως ιδεολογικό καθοδηγητή τους τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στις τουρκικές φυλακές.






















































