ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), οι πολιτοφυλακές των σοσιαλιστών Κούρδων της Συρίας που δρουν στον συριακό βορρά, πρέπει να μείνουν εκτός των ειρηνευτικών συνομιλιών για το συριακό στην Αστάνα του Καζακστάν, εκτίμησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Ανέφερε μάλιστα ότι η Τουρκία έχει ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα στη Ρωσία, η οποία, όπως και οι ΗΠΑ, διατηρεί σχέσεις με τις YPG και το σοσιαλιστικό κυρίαρχο κόμμα των Κούρδων στη Συρία, PYD (Κόμμα Δημοκρατικής Ένωσης).
Το σοσιαλιστικό PYD, που συμμετέχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αναγνωρίζει ως ιδεολογικό καθοδηγητή τους τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στις τουρκικές φυλακές.






















































