ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Οι στρατιωτίνες των Κούρδων (YPJ) διαπραγματεύονται με τη Δαμασκό το μέλλον τους
Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
Η Τουρκία ΔΕΝ τολμά να τα βάλει με το Ισραήλ και τρέμει τη συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Ο Νίκος Δένδιας γκρεμίζει το κτίριο του Badminton στο πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή
Ο Τομ Μπάρακ, Αμερικανός Πρέσβης στην Τουρκία, σε δύσκολη θέση λόγω Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πανικός επικράτησε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στο Ελσίνκι, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στο κέντρο της πόλης, ζωντανεύοντας μνήμες από το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Βερολίνο.
Τουλάχιστον επτά άτομα τραυματίστηκαν από την «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου, τρεις εκ των οποίων φαίνεται να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ το ατύχημα διαδραματίστηκε σε περιοχή που βρίσκεται κοντά σε κεντρικό σταθμό του μετρό του Ελσίνκι.
Το αυτοκίνητο παρέσυρε εκτός από τους πολίτες και μια σειρά από σταθμευμένα οχήματα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για ατύχημα και όχι για τρομοκρατική ενέργεια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του αστυνομικού τμήματος του Ελσίνκι, «δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή που να υποδηλώνει ότι αυτή η πράξη ήταν εσκεμμένη».
Ο οδηγός του οχήματος κρατείται και θα οδηγηθεί για ανάκριση.
























































