ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Οι στρατιωτίνες των Κούρδων (YPJ) διαπραγματεύονται με τη Δαμασκό το μέλλον τους
Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
Η Τουρκία ΔΕΝ τολμά να τα βάλει με το Ισραήλ και τρέμει τη συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Ο Νίκος Δένδιας γκρεμίζει το κτίριο του Badminton στο πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή
Ο Τομ Μπάρακ, Αμερικανός Πρέσβης στην Τουρκία, σε δύσκολη θέση λόγω Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ρώσοι διπλωμάτες οι οποίοι κρίθηκαν «ανεπιθύμητα» πρόσωπα από τις Ηνωμένες Πολιτείες αναχώρησαν από την Ουάσιγκτον την Κυριακή (Πρωτοχρονιά), σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, τα οποία επικαλούνται την πρεσβεία της χώρας στις ΗΠΑ.
Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα διέταξε την Πέμπτη την απέλαση 35 Ρώσων οι οποίοι θεωρείται ότι εργάζονται για τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών στο έδαφος των ΗΠΑ, ενώ επέβαλε και χωριστές κυρώσεις σε δύο ρωσικές υπηρεσίες για την φερόμενη ως εμπλοκή τους στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
Οι Ρώσοι υπήκοοι που κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ ανέρχονται σε 96.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αποφάσισε την Παρασκευή να μην απελάσει κανέναν Αμερικανό αξιωματούχο σε αντίποινα, λέγοντας ότι θα εξετάσει τις ενέργειες του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου.
«Σπουδαία η κίνηση για αναβολή από τον Β. Πούτιν», ανέφερε μέσω Twitter ο κ. Τραμπ σε σχόλιό του, προσθέτοντας: «Πάντα γνώριζα ότι ήταν πολύ έξυπνος».























































