Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Είναι αυτός ο δράστης του μακελειού στην Κωνσταντινούπολη;

Είναι αυτός ο δράστης του μακελειού στην Κωνσταντινούπολη;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η τουρκική Αστυνομία έδωσε τη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός άνδρα που θεωρείται ύποπτος για το πολύνεκρο μακελειό στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη λίγο μετά την έλευση της Πρωτοχρονιάς.

Από την ένοπλη επίθεση σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι, μεταξύ αυτών πολλοί ξένοι και 69 μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο με τέσσερις να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το κλαμπ Reina βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη συνοικία Ορτάκιοϊ ή καλούμενο από τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης Μεσαχώρα ή Μεσαχώριο, επί της ευρωπαϊκής όχθης του κάτω Βοσπόρου, στα όρια της περιοχής Μπεσίκτας (Διπλοκιονίου).

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης οι δράστες ή ο δράστης δεν είναι Τούρκοι αλλά αλλοδαποί.

Από τις πρώτες στιγμές μετά την επίθεση θαμώνες του νυχτερινού κέντρου είπαν ότι τους άκουσαν να μιλάνε αραβικά.

Σημειώνουμε ότι ο δράστης ή οι δράστες της επίθεσης μετά το μακελειό διέφυγαν και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει

Ο Χακάν Φιντάν λέει ότι το Ισραήλ επιδιώκει «πολυεθνική θρησκευτική σύγκρουση»

Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο

Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)

Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr