Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) για πρώτη φορά ανέλαβε την ευθύνη για τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο κλαμπ Ρέινα, τις πρώτες ώρες της Πρωτοχρονιάς, στην Κωνσταντινούπολη.

«Σε συνέχεια των ευλογημένων επιχειρήσεων που το Ισλαμικό Κράτος διενεργεί ενάντια στην Τουρκία, ένας ήρωας στρατιώτης του χαλιφάτου χτύπησε ένα από τα πιο διάσημα κλαμπ, όπου οι Χριστιανοί γιόρταζαν την “αργία της αποστασίας” τους», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Από την ένοπλη επίθεση έπεσαν νεκροί 39 άνθρωποι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Να σημειώσουμε ότι για τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν στην Τουρκία, για τις οποίες κατηγορήθηκε το Ισλαμικό Κράτος, η οργάνωση ουδέποτε είχε αναλάβει την ευθύνη, κάνοντας τους πάντες να υποψιάζονται ότι πίσω από αυτές βρισκόταν το βαθύ ισλαμικό παρακράτος του Ερντογάν.

Το ρωσικό Sputnik μετέδωσε νωρίτερα πληροφορίες του CNN Turk, σύμφωνα με τις οποίες, ύποπτος για την επίθεση θεωρείται ένας άνδρας από το Ουζμπεκιστάν ή από το Κιργιστάν, ο οποίος σχετίζεται με το Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει

Ο Χακάν Φιντάν λέει ότι το Ισραήλ επιδιώκει «πολυεθνική θρησκευτική σύγκρουση»

Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο

Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)

Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr