Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαλς: Η Τουρκία δεν πρέπει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Βαλς: Η Τουρκία δεν πρέπει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την άποψη ότι η Τουρκία δεν πρέπει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέφρασε ο τέως πρωθυπουργός της Γαλλίας και υποψήφιος για το χρίσμα της Κεντροαριστεράς στις προεδρικές εκλογές, Μανουέλ Βαλς.

Σχολιάζοντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Τουρκία και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, ο Βαλς υποστήριξε ότι η Τουρκία δεν πρέπει να ενταχθεί στην ΕΕ.

Επίσης, έκανε λόγο για “έξυπνη εφαρμογή του συμφώνου σταθερότητας, ενώ εξέφρασε τη δέσμευσή του για έλλειμμα κάτω του 3% για τη Γαλλία, όχι όμως και για μηδενισμό του.

Ο Βαλς, ο οποίος παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία τον Δεκέμβριο για να μπει στην κούρσα εν όψει της προεδρικής εκλογής του Απριλίου – Μαΐου, τόνισε ακόμη ότι θα ενώσει όλα τα προνοιακά επιδόματα που παρέχονται από το γαλλικό κράτος σε ένα και ενιαίο επίδομα «αξιοπρεπούς εισοδήματος».

Ο τέως πρωθυπουργός της Γαλλίας προηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα της Κεντροαριστεράς (Σοσιαλιστικό Κόμμα και μικρότερα σχήματα του χώρου), εν όψει των προκριματικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Ιανουαρίου.

Οι δημοσκοπήσεις ωστόσο δείχνουν ότι η Κεντροαριστερά, με οποιονδήποτε υποψήφιο, μένει εκτός β’ γύρου των προεδρικών εκλογών, καθώς βρίσκεται πίσω από την υποψήφια της Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, αλλά και από τον υποψήφιο της Κεντροδεξιάς, πρώην πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

«Ξέφυγε» το έλλειμμα στη Γαλλία

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr