Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Μεγάλη απειλή η Ρωσία

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Μεγάλη απειλή η Ρωσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλη απειλή για την ασφάλεια των ΗΠΑ την κυβέρνηση, τον στρατό και τη διπλωματία τους αποτελεί η δράση της Ρωσίας στον κυβερνοχώρο. Αυτό υποστηρίζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σε έκθεση τους ενόψει της ακρόασής τους από τη Γερουσία.

Αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης κρύβονται πίσω από την πρόσφατη παρέμβαση στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, επιμένουν στην κοινή δήλωσή τους ο Τζέιμς Κλάπερ, ο διευθυντής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ο Μαρσέλ Λετρ, ο υφυπουργός Άμυνας, αρμόδιος για θέματα πληροφοριών και ο ναύαρχος Μάικλ Ρότζερς, ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας.

“Η Ρωσία χρησιμοποίησε τεχνικές και μεθόδους στον κυβερνοχώρο για να επηρεάσει την κοινή γνώμη στην Ευρώπη”

“Εκτιμούμε ότι μόνο οι πλέον υψηλόβαθμοι Ρώσοι αξιωματούχοι θα μπορούσαν να εγκρίνουν την κλοπή και τη δημοσιοποίηση δεδομένων που σχετίζονται με τις αμερικανικές εκλογές”, γράφουν, επισημαίνοντας ότι “η Ρωσία χρησιμοποίησε τεχνικές και μεθόδους στον κυβερνοχώρο για να επηρεάσει την κοινή γνώμη στην Ευρώπη και την Ευρασία”.

Η Ρωσία, συνεχίζουν, συνιστά σημαντική απειλή “για την αμερικανική κυβέρνηση, τις στρατιωτικές, διπλωματικές, εμπορικές και κρίσιμης σημασίας υποδομές”.Στην κατάθεσή του στη Γερουσία ο Κλάπερ υποστήριξε επίσης ότι η Κίνα εξακολουθεί την κατασκοπευτική δράση της στον κυβερνοχώρο εναντίον των αμερικανικών συμφερόντων αν και παρατηρείται “μια κάποια υποχώρηση” αυτών των δραστηριοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σμήμαρχος λέει ότι τον απείλησαν οι Κινέζοι: «Ξέρουμε την οικογένειά σου, ξέρουμε πού μένεις»

Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες

Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα

Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ

Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr