ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατιώτης σωριάστηκε μπροστά στον Ομπάμα (φωτο)

Στρατιώτης σωριάστηκε μπροστά στον Ομπάμα (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα σπάνιο περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση τους παρευρισκόμενους σε μια αποχαιρετιστήρια τελετή του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Ενας άνδρας μέλος της Τιμητικής Φρουράς του προέδρου, που ήταν παρατεταγμένη, λιποθύμησε, πέφτοντας μπροστά στον αμερικανό πρόεδρο.

Πεσμένος και αναίσθητος στο πάτωμα

Ο φακός της φωτογραφικής μηχανής συνέλαβε τον στρατιώτη της Φρουράς πεσμένο και αναίσθητο στο πάτωμα, με τα υπόλοιπα μέλη του σώματος να παραμένουν ακίνητα στις θέσεις τους, όπως επιβάλλουν οι στρατιωτικοί κανόνες σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι αμερικανικές αρχές δεν έδωσαν διευκρινίσεις για τους λόγους που κατέρρευσε ο στρατιώτης, αλλά δεν ειναι σπάνιο το φαινόμενο των λιποθυμιών μεταξύ μελών τιμητικών αγημάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τζόσουα Χακ νέος επικεφαλής της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ

Μόσχα: Τις επόμενες ημέρες η υπογραφή της συμφωνίας Ρωσίας-ΗΠΑ για το ντίζελ

Ο Τραμπ προειδοποιεί τους Χούτι: «Μετά τις εκλογές – Δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» – Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον γιο μου πριν από πολύ καιρό»

Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr