Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναγερμός στο Μετρό της Κωνσταντινούπολης – Eθεάθη ο μακελάρης του κλαμπ Ρέινα;

Συναγερμός στο Μετρό της Κωνσταντινούπολης – Eθεάθη ο μακελάρης του κλαμπ Ρέινα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη, στο Μετρό της Κωνσταντινούπολης μετά από καταγγελίες πολιτών ότι είδαν τον δράστη της πρωτοχρονιάτικης επίθεσης στο κλαμπ Ρέινα, σε έναν από τους συρμούς.

Οι τουρκικές Αρχές ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες σε όλους τους χώρους του Μετρό, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους.

Σημειώνεται πως κατά την επίθεση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο πολυσύχναστο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, Ρέινα, έχασαν τη ζωή τους 39 άνθρωποι από τζιχαντιστή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ

Απετράπησαν πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του τζιχαντιστή μεταβατικού Προέδρου της Συρίας και δύο Υπουργών

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr