Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυπριακό: Η Μόσχα κατηγορεί το Politico για “αντιρωσική υστερία”

Κυπριακό: Η Μόσχα κατηγορεί το Politico για “αντιρωσική υστερία”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Ρωσία,

Η Μόσχα στήριζε πάντα μια δίκαιη λύση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και από το 1986 ακόμα πρότεινε πλήρες σχέδιο επίλυσης, επισημαίνει ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στην Ε.Ε. Βλαντίμιρ Τσιζόφ, απαντώντας στην αρθρογραφία της ευρωπαϊκής έκδοσης του αμερικανικού Politico περί φόβου της Κύπρου ότι η Ρωσία μπορεί να ωθήσει στην αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη λύση του προβλήματος.

«Πάντα επιμέναμε ότι οι δυο κοινότητες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν για το μέλλον τους χωρίς έξωθεν επιδράσεις και τεχνητά χρονικά όρια» αναφέρει ο Ρώσος διπλωμάτης.
Εκφράζοντας δυσφορία για το άρθρο, προσθέτει ότι «η αντιρωσική υστερία γίνεται πλέον μεταδοτική ασθένεια».

Να σημειωθεί εδώ ότι τα περί “ρωσικής εμπλοκής” στο Κυπριακό είναι ψέμματα της τουρκικής προπαγάνδας και του σιναφιού της Νούλαντ.

Το Politico, γνωστό ως “φιλελεύθερων” απόψεων, τις τελευταίες ημέρες μεταδίδει συνεχώς τουρκική προπαγάνδα την οποία το TRIBUNE αρνήθηκε να αναμεταδώσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς στο Μπαχρέιν για την ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας

Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες

Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»

Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής

Προκλητικός Τσελίκ λίγο πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη: Ζητά «αποστρατιωτικοποίηση» νησιών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr