ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτός σε συμμετοχή του ακροδεξιού κόμματος των Ελευθέρων στην κυβέρνηση είναι ένας στους δύο Αυστριακούς, ενώ ένας στους τέσσερις θέλει «οπωσδήποτε» το κόμμα αυτό να βρεθεί στη μελλοντική αυστριακή κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί στο τεύχος της Δευτέρας του εβδομαδιαίου πολιτικού-οικονομικού περιοδικού «Profil».
Ποσοστό 18% των ερωτηθέντων δηλώνει πως «μάλλον» δεν θέλει συγκυβέρνηση του Κόμματος των Ελευθέρων και μόνον ποσοστό 24% είναι «τελείως σίγουρα» κατά μίας τέτοιας εξέλιξης.
Το Κόμμα των Ελευθέρων, με τον διαβόητο τότε αρχηγό του Γεργκ Χάιντερ, βρέθηκε στην εξουσία στο παρελθόν, συμμετέχοντας σε κυβερνητικό συνασπισμό με το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του τότε καγκελάριου Βόλφγκανγκ Σιούσελ, στο χρονικό διάστημα Φεβρουάριος 2000-Δεκέμβριος 2006, και υπήρξε η πλέον αμφιλεγόμενη κυβέρνηση στην μεταπολεμική Αυστρία.























































