Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στη Γαλλία: Ροτβάιλερ επιτέθηκε και σκότωσε κοριτσάκι 14 μηνών

Τραγωδία στη Γαλλία: Ροτβάιλερ επιτέθηκε και σκότωσε κοριτσάκι 14 μηνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Σκύλος,

Eνα κοριτσάκι 14 μηνών έχασε την ζωή του, αφού του επιτέθηκε και το δάγκωσε ο σκύλος της οικογένειας της, ράτσας Ροτβάιλερ στο Σεντ Ομπίν στην βόρεια Γαλλία, όπως ανέφεραν πυροσβεστικές και αστυνομικές αρχές.

Την δάγκωσε στο κεφάλι

«Ο σκύλος φέρεται να πήδηξε πάνω στο μικρό κοριτσάκι που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της μαζί με την μητέρα της και την δάγκωσε στο κεφάλι», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο η αστυνομία, προσθέτοντας πως ακόμη ένας σκύλος, ράτσας Τζακ Ράσελ, φέρεται να δάγκωσε επανειλημμένα το κοριτσάκι.

«Η μητέρα του μικρού κοριτσιού δεν μπορούσε να κάνει τίποτε (…) προσπάθησε να την βοηθήσει, απομακρύνοντας την από το στόμα του Ροτβάιλερ, αλλά μάταια», ανέφεραν οι αρχές.

Ενώ οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, το κοριτσάκι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και δεν μπορούσε να διασωθεί.

Το Ροτβάιλερ εκτελέστηκε από θηροφύλακα έπειτα από απαίτηση της αστυνομίας. Το άλλο σκυλί Τζακ Ράσελ αναμένεται να οδηγηθεί σε ευθανασία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Ζελένσκι-Μακρόν: Ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ώριμες για ειρήνη

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr