ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουάσιγκτον, Φωτογραφίες,


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκηνές… Αθήνας εξελίχτηκαν στην αμερικανική πρωτεύουσα Ουάσιγκτον μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Μπαχαλάκηδες του “Μπλακ Μπλοκ”, τάγματα εφόδου του Τζορτζ Σόρος που παριστάνουν τους “αναρχικούς”, ξεκίνησαν επεισόδια με την Αστυνομία.
Όπως καταγγέλλεται στο Twitter, οι μπαχαλάκηδες κουκουλοφόροι, χάλασαν και την ειρηνική διαμαρτυρία κατά του Τραμπ.
Αυτά για τους Αμερικανούς μπορεί να είναι πρωτόγνωρα αλλά για τους Αθηναίους είναι γνώριμα εδώ και χρόνια.

Οι μπαχαλάκηδες, που δεν ήταν περισσότεροι από 400-500, άλλοι μιλάνε για 1.000, έβαλαν φωτιά και σε μια πολυτελή λιμουζίνα που βρήκαν παρκαρισμένη.
Οι εικόνες της λιμουζίνας τυλιγμένη στις φλόγες, η οποία ανήκει σε αυτοκινητιστή από ό,τι διαβάζουμε και όχι σε κάποιον πλούσιο, κάνουν τον γύρο του Twitter.
Η αμερικανική Αστυνομία ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έχει συλλάβει περίπου 95 κουκουλοφόρους που συμμετείχαν στα επεισόδια.

























































