ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Χιονοστιβάδα,


















































Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 23 άνθρωποι αγνοούνται ακόμη μετά τη χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε το ξενοδοχείο Rigopiano, στην κεντρική Ιταλία, σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα Σάββατο η νομαρχία της Πεσκάρα.
Ο αριθμός αυτός προκύπτει από τον αριθμό των προσώπων που είχαν καταγραφεί στη λίστα των ενοίκων του ξενοδοχείου αλλά και από “άλλες αναφορές”, ανέφεραν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την ενημέρωση της νομαρχίας.
Αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος απολογισμός της τραγωδίας που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε πέντε ανθρώπους. Άλλοι 11 βρέθηκαν ζωντανοί από τους διασώστες.























































