ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ζευγάρι Ιταλών και ο γιος τους συνελήφθησαν από τις ιταλικές αρχές με την κατηγορία ότι εξόπλιζαν τζιχαντιστές σε Λιβύη και Ιράν.
Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο Μάριο Ντι Λέβα, ο οποίος προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ και άλλαξε το όνομά του σε Τζαφάρ, η σύζυγός του Αναμαρία Φοντάνα, και ο γιος τους συνελήφθησαν στη Νάπολη, ενώ καταζητείται και ένα Λίβυος πολίτης.
Το κύκλωμα παρείχε οπλισμό, ελικόπτερα και πυραύλους εδάφους-αέρος στη Λιβύη και το Ιράν χωρίς τις απαραίτητες άδειες του αρμόδιου υπουργείου, ενώ η έρευνα διεξήχθη από τις αστυνομικές αρχές της Βενετίας και της Νάπολη, σε Ρώμη, Νάπολη, Σαλέρνο και τη σεισμόπληκτη Άκουιλα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι, το οποίο διατηρούσε στη Νάπολη αραβικό εστιατόριο για κάλυψη, είχε επαφές με προσωπικότητες της πολιτικής, της θρησκείας και του στρατού σε Λιβύη και Ιράν, ενώ σε έρευνα στην κατοικία τους εντοπίστηκαν και φωτογραφίες του Ντι Λέβα με τον πρώην πρόεδρο του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντίνετζαντ.
Την ίδια στιγμή, προκύπτει πως ο Ντι Λέβα κι η Φοντάνα επικοινωνούσαν με τους απαγωγείς τεσσάρων Ιταλών υπηκόων στη Λιβύη το 2015, ενώ είχαν και διασυνδέσεις με την μαφιόζικη «φαμίλια» των Καζαλέζι που, μεταξύ άλλων, εμπορεύεται και όπλα.























































