ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βερολίνο, Γερμανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































«Διαζύγιο» Καρυστιανού-Γρατσία - Την παρέσυρε, λένε, ακροδεξιά και την... «έκαψε»
Ο ρόλος του Ισραήλ στη διάσωση του Αμερικανού ιπτάμενου στο Ιράν
Το ραδιενεργό νέφος «θα αφανίσει τη ζωή» στις χώρες του Κόλπου, προειδοποιεί ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στην Κουμ
Τραμπ σε Ιράν: «Ανοίξτε τα γ@μημένα Στενά, τρελοί μπάστ@ρδοι, αλλιώς θα ζήσετε στην Κόλαση - ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ! Δόξα τω Αλλάχ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη τριών ανδρών, οι οποίοι κατηγορούνται για διασυνδέσεις με τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), προχώρησε η γερμανική Αστυνομία στο Βερολίνο.
Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 21, 31 και 45 ετών, κατηγορούνται ότι προετοίμαζαν «μια σοβαρή πράξη βίαιης ανατροπής» και ότι ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν στη Μέση Ανατολή για πολεμική εκπαίδευση.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για συγκεκριμένο σχέδιο επίθεσης μέσα στη Γερμανία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild οι τρεις ύποπτοι διατηρούσαν στενές σχέσεις με μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ και επισκέπτονταν συχνά ένα μουσουλμανικό τέμενος στην περιοχή Μοαμπίτ του Βερολίνου.
Το ίδιο τέμενος επισκεπτόταν και ο Ανίς Άμρι, δράστης της επίθεσης στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για το ιστορικό των υπόπτων, αλλά επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία είχε κάνει έφοδο σε τέμενος στην Μοαμπίτ.























































