Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος στο Βερολίνο

Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος στο Βερολίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη σύλληψη τριών ανδρών, οι οποίοι κατηγορούνται για διασυνδέσεις με τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), προχώρησε η γερμανική Αστυνομία στο Βερολίνο.

Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 21, 31 και 45 ετών, κατηγορούνται ότι προετοίμαζαν «μια σοβαρή πράξη βίαιης ανατροπής» και ότι ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν στη Μέση Ανατολή για πολεμική εκπαίδευση.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για συγκεκριμένο σχέδιο επίθεσης μέσα στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild οι τρεις ύποπτοι διατηρούσαν στενές σχέσεις με μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ και επισκέπτονταν συχνά ένα μουσουλμανικό τέμενος στην περιοχή Μοαμπίτ του Βερολίνου.

Το ίδιο τέμενος επισκεπτόταν και ο Ανίς Άμρι, δράστης της επίθεσης στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για το ιστορικό των υπόπτων, αλλά επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία είχε κάνει έφοδο σε τέμενος στην Μοαμπίτ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας

Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»

Ο… ουκρανικός λόγος της επιλογής Πιερρακάκη για πρόεδρος του Eurogroup

Ο Τραμπ μίλησε με τους «αδύναμους» Μερτς, Μακρόν και Στάρμερ για την Ουκρανία

Συρία: Στάσιμες οι σχέσεις Δαμασκού και Αυτόνομης Διοίκησης Β/Α Συρίας – Αδιέξοδο στις συνομιλίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr